SHEER

ME

HOE ZOU JIJ ER KAAL UIT ZIEN??

 

Geen gokwerk nodig, zend gewoon je foto en krijg je kale versie foto terug. Het is mij Ofer Hod, een echte person die de foto processing zal doen en niet een automatische app.
 

 

--- Q & A ------ Q & A ------ Q & A ------ Q & A ---

 

Wat krijg je?

Voor iedere foto die je zend krijg je 4 kale versies terug: een simple hoofd schering, een hoofd schering met twee soorten sikken en een hoofd schering met een stoppel. Als je al een sik hebt of je bent een vrouw dan krijg je niet de sik versies. Je krijgt de kale versies met de zelfde orginele grote tot 1000x1000 pixels. Ten slotte, de maximale levertijd is 72 uur.

 

Is het echt vertrouwelijk?

Ik doe al het werk mijzelf dus ik kan garanderen dat mijn service volkomen vertrouwelijk is!

 

Hoe scheer ik virtueel uw haar?

Omdat ik ook een animator ben, gebruik ik mijn kennis over de anatomie van het hoofd en mijn ervaring met balderizing honderden hoofden terwijl ik ook veel aandacht besteed aan hoe de vorm van het hoofd eruit zou moeten zien. Mijn doel is niet om je mooi eruit te laten zien maar om het uiterlijk zo nauwkeurig mogelijk als het kan eruit te laten zien zodat jij de beste beslissing kan maken over het scheren van jou haar (Ik zeg: scheer het!). Het is natuurlijk nauwkeuriger als je haar achteruit is gekamd.

 

Is het risico vrij?

Tuurlijk! In het geval dat je niet blij bent met mijn dienst, kan je het mij vertellen en zal ik het oplossen, een andere foto balderization maken (gratis) of gewoon je geld terug geven. Dat is totaal cool met mij, mijn vriend. :)

 

Hoe weet je of je foto goed genoeg is voor balderizing?

Ik zal het je vertellen maar voor een beter en nauwkeuriger resultaat is het beter om een foto te hebben met een naar achter gekamde haar stijl.

 

Hoe zend je jou foto.

Zend de foto gewoon naar paid@BaldyGo.com. Haar naar achter gekamd is beter, zodat ik niet een sort van oortransplantatie hoef te doen.

 

Hoe weet je of ik je foto en betaling heb ontvangen? 

Binnen 12 uur krijg je een confirmatie email. Oh en maak je geen zorgen, de 72 uur aftelling van de levertijd start op het moment dat je de foto en betaling zend.

 

Vat het hele process samen voor me.

Wanneer ik je betaling en foto’s (via email) heb ontvangen zal ik je een bericht zenden om te laten weten dat ik het heb ontvangen en dat alles goed is (of niet). Dan start ik met het balderizing van je foto’s. Als het klaar is zend ik je een email met de link om je foto’s te downloaden. Soms vraagt de klant voor een andere stoppel versie of zoiets en de meeste tijd krijgen ze het terug binnen de korste tijd. In het geval dat je niet blij bent met mijn service, kan je mij vertellen en zal ik proberen het op te lossen, een andere foto balderizen (gratis) of gewoon je geld teruggeven. :) Nadat je de foto’s van mij terug krijgt en ziet dat het scheren van je hoofd niet zo’n problem is, zou je het moeten scheren.

 

Ik ben de enige die het scheerwerk doet. Ik gebruik mijn kennis van hoofd anatomie en mijn ervaring met het balderizing van honderden hoofden terwijl ik let op wat voor vorm het hoofd zou moeten hebben. Mijn doel is niet om jou er goed uit te laten zien maar om het zo nauwkeurig als mogelijk te maken. Dat kost tijd. Combineer dat met de mogelijkheid om veel geld uit te sparen door het idee om dure haar verlies producten of behandelingen (zoals transplantatie) te voorkomen en je hebt een goede deal hier. Had ik al gezegd dat als je niet tevreden bent met mijn service dat ik je alles volledig terugbetaal.

 

 

Send your photo to:

BalderizeMe@BaldlyGo.com

or Whatsapp me

 

Make a payment:

ONE photo: $24.00 Do it now

TWO photos: $42.00 Do it now

THREE photos: $60.00 ​Do it now

FOUR photos: $78.00 ​Do it now

This service is free for chemo patients.

 

You discover your bald version!

(within 72 hours)

 

 

Contact me for anything: